Gå til sidens indhold
 
17.04.2018

Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.

 Aarhus Kommune har gennemført et offentligt udbud af et byggefelt til opførelse af kontorbygninger på Godsbanearealerne. Magistraten har vedtaget at indstille til byrådet, at byggefeltet sælges til Lidl.  

Projektet er tegnet af LINK ARKITEKTUR. Arkitektonisk får det nye byggeri et karakterfuldt udtryk, der trækker tråde tilbage til arealernes oprindelige funktioner i form af et råt og industrielt udtryk. Byggeriet har en arkitektonisk kvalitet og identitet, der spiller sammen med områdets øvrige bygninger og ikke mindst understøtter kvarterets kreative ånd. 

Rådmanden for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, glæder sig over Lidls engagement: 
”Godsbanearealerne er et levende område med rigtig mange brugere, nye beboere og et mangfoldigt byliv. Lidls projekt med en ny dagligvarebutik til området og et nyt hovedkontor vil tilføre endnu mere liv til bydelen med de mange nye arbejdspladser og forskellige nationaliteter, der vil få sit daglige virke i området” siger rådmanden.  

Lidl ønsker at skabe en vekselvirkning mellem deres 250-300 medarbejdere, områdets mange aktører og det særlige miljø, der eksisterer ved Godsbanearealerne. 

Lidls administrerende direktør Dirk Fust ser store muligheder i området: 
”Vi vil skabe en dynamisk og kreativ arbejdsplads for vores medarbejdere, der kommer fra 25 forskellige lande – og her er Aarhus K ideel. Vi er begejstrede for atmosfæren i området, og muligheden for at skabe nye, fælles initiativer med områdets brugere og beboere. Vi vil gerne vise, hvem vi er, og hvad vi kan bidrage med – både til Aarhus og til resten af Danmark.”  

 
Med åbningen af Lidls nye danske hovedkontor ved Godsbanearealerne, ønsker virksomheden også at etablere en såkaldt koncept-butik, som er en innovativ butik, hvor nye varer og kampagner kan introduceres og testes, inden de ruller ud til resten af Danmark. 

 
Som er del af projektet vil Lidl desuden skulle etablere et parkeringshus til brug for den nordlige del af Godsbanearealerne. Planen er, at parkeringshuset skal danne ramme for små og store bylivsskabende aktiviteter for områdets besøgende, brugere og beboere.  

Fakta Lidl har flere end 2.550 medarbejdere i Danmark og har i dag hovedkontor i Kolding.

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 17.4.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code