Gå til sidens indhold
 
25.01.2018

Rekordstort antal nye østjyske virksomheder

2017 er ifølge Dansk Erhverv et rekordår, når det gælder antallet at nye virksomheder i Østjylland

Siden 2013 er antallet af nyetablerede virksomheder i Østjylland steget kraftigt, skriver Jyllands-Posten Finans. I 2017 er der etableret 5.773 nye virksomheder i Østlylland. Dette svarer til, at der bliver oprettet ca. 15 nye virksomheder dagligt. Dette tal er næsten dobbelt så stort, som tallet var bare 5 år forinden, hvor der kun blev registreret 2.910 nyetablerede virksomheder i Østjylland.

Økonom Jonas Meyer fra Dansk Erhverv fortæller Jyllands-Posten Finans, at det er positivt, at mange har mod på at afprøve forretningsmodellen og fremhæver, at der for tiden er gode vilkår for dem, der gerne vil oprette deres eget cvr-nummer.

Ifølge Erhverv Aarhus skabes der større efterspørgsel på medarbejdere og erhvervslokaler grundet den voksende iværksættertrang.

 

 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 19.3.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code