Gå til sidens indhold
 
23.03.2018

Fuldt hus til #AARsome Townhall

160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

For første gang dannede byens rådhus ramme om arrangementet #AARsome Townhall, hvor en række af byens startup-virksomheder fortalte deres iværksætterhistorie. De inspirerende oplæg blev suppleret af en smuk musikalsk optræden fra den Aarhus-baserede Sémmane. Aftenen blev afrundet med livlig snak og udveksling af visitkort.

De to keynote oplægsholdere var Claus M. Kristensen fra betalingsinstituttet Clearhaus og Kasper Lyhr fra softwarevirksomheden FirstAgenda. De fortalte, hvordan deres virksomheder har udviklet sig fra idé til en fremragende forretning. Begge var enige om, at man som iværksætter aldrig må være bange for at lave fejl.

Tre ambitiøse startup-virksomheder, Xsided, Emplate og ChefMade, indtog herefter scenen med en fem minutters pitch for deres virksomheder.

Simon Staack, som står i spidsen for marketingsplatformen Emplate, fortalte bl.a. at hans mål for det kommende år er, at han har udviklet sin forretning så meget, at han næste gang inviteres som keynote-speaker. Derudover var Simons fokus for aftenen at udnytte, at så mange tech-interesserede var samlet ét sted. ”Mit mål med at deltage i #AARsome Townhall er især at få skabt opmærksomhed på vores virksomhed, så vi kan få tiltrukket nogle dygtige folk til at søge arbejde hos os,” fortæller han.

 

Aftenens oplægsholdere:

Claus M. Kristensen, Clearhaus
Kasper Lyhr, FirstAgenda
Tommy Jensen, Xsided
Simon Staack, Emplate
Jacob Bülov Espensen, ChefMade

 

 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 23.3.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code