Gå til sidens indhold
 
03.10.2017

Høring om ny Restaurationsplan

Den nye Restaurationsplan for Aarhus Kommune er sendt i offentlig høring. Mellem den 3. og 22. oktober 2017 har du muligt for at komme med dine kommentarer til den nye Restaurationsplan.

Restaurationsplan beskriver restaurationslovens regler og udmønter byrådets vision for byen. Planen er et redskab for (kommende) restauratører, Østjyllands Politi, Bevillingsnævnet og Aarhus Kommune, når de arbejder med forhold for restaurationer, der har eller ønsker alkoholbevilling.

 

Restaurationsplan skal:

 • fremme et varieret udbud af virksomheder, så der skabes en god balance mellem forskellige former for restaurationer, der har alkoholbevilling
 • understøtte et levende bymiljø og byudviklingen både i etablerede og nye kvarterer og sikre, at restaurationerne harmonerer med det omkringliggende bymiljø
 • sikre gode forhold for både restauratører og de beboere og virksomheder, der bor i nærheden af de forskellige restaurationer
 • understøtte, at både restauratører og gæster agerer ansvarligt i nattelivet samt
 • understøtte et trygt og inkluderende natteliv

 

Du kan læse udkastet til den nye Restaurationsplan, og hvordan du indsender din kommentar her

Link til denne side

Nyheder

 • 13.10.2017

  Hvad skal der ske med Aarhus 2017 frivillighedsprogram

  I forbindelse med Kulturhovedstaden Aarhus 2017 er der blevet etableret et frivillighedsprogram, som mange har interesse i skal fortsætte. Formålet er at skabe værdi for borgere og erhvervslivet. Derfor holdt Frivillighovedstaden et stormøde således, at erfaringer fra programmet føres videre.
 • 12.10.2017

  Nye flyruter til Aarhus

  SAS investerer et trecifret millionbeløb i Aarhus Airport. Østjyderne får nye, direkte forbindelser til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split. Flere ruter, flere afgange og mange flere passagerer. Sådan ser fremtiden ud for Aarhus Airport, efter at lufthavnen har indgået nyt strategisk samarbejde med SAS.
 • 03.10.2017

  Høring om ny Restaurationsplan

  Den nye Restaurationsplan for Aarhus Kommune er sendt i offentlig høring. Mellem den 3. og 22. oktober 2017 har du muligt for at komme med dine kommentarer til den nye Restaurationsplan.
 • 27.09.2017

  Stort og bredt flertal bag budgetforlig i Aarhus Kommune

  Næsten samtlige medlemmer af Aarhus Byråd – 30 ud af 31 - står bag det budgetforlig, som fredag blev indgået efter lange forhandlinger på Aarhus Rådhus. Dermed kan et stort og bredt flertal præsentere et budget, som fastholder byens momentum og sikrer øget vækst og velfærd.
 • 29.06.2017

  Byggesagerne behandles hurtigt i Aarhus

  Der er sket store ændringer i Teknik og Miljø, hvor byggesager nu behandles hurtigere, end servicemålene kræver – og langt hurtigere end tidligere.
 
 

Opdateret: 03.10.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code