Gå til sidens indhold
 
07.12.2017

Aarhusiansk it-virksomhed vandt Great Place to Work

It- og rådgivningsvirksomhed Elbek & Vejrup fra Aarhus er Danmark bedste it-arbejdsplads og vandt Great Place to Work for store it-virksomheder.

En klar strategi, dyb specialisering, gode rammer og efteruddannelse gør Elbek & Vejrup til den danske IT-branches bedste sted at arbejde. Elbek & Vejrup er en it- og rådgivningsvirksomhed, og i øjeblikket er virksomheden ved at udvide med en 3.000 kvadratmeter tilbygning til domicilet i Aarhus N, da virksomheden forventer en to-cifret medarbejdervækst i det kommende år.

 

Flere års høje medarbejdertilfredshed kulminerede med kåringen af rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads i hele den danske it-branche. Ifølge medarbejderne i branchen findes der ikke et bedre sted at arbejde. Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.

 

”Vi er enormt stolte af kåringen. Medarbejderne er vores suverænt vigtigste aktiv, så det er altafgørende for os, at de har en arbejdsplads, som de er glade for at være en del af. Når medarbejderne har det godt, har virksomheden det godt, og derfor er vi meget glade for at være IT-branchens bedste arbejdsplads”, siger Niels Elbek, administrerende direktør for Elbek & Vejrup.

 

Udover kåringen som Danmarks bedste IT-arbejdsplads, tog Elbek & Vejrup også specialprisen for udvikling med hjem.

 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 19.3.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code