Gå til sidens indhold
 
07.12.2017

Aarhusiansk it-virksomhed vandt Great Place to Work

It- og rådgivningsvirksomhed Elbek & Vejrup fra Aarhus er Danmark bedste it-arbejdsplads og vandt Great Place to Work for store it-virksomheder.

En klar strategi, dyb specialisering, gode rammer og efteruddannelse gør Elbek & Vejrup til den danske IT-branches bedste sted at arbejde. Elbek & Vejrup er en it- og rådgivningsvirksomhed, og i øjeblikket er virksomheden ved at udvide med en 3.000 kvadratmeter tilbygning til domicilet i Aarhus N, da virksomheden forventer en to-cifret medarbejdervækst i det kommende år.

 

Flere års høje medarbejdertilfredshed kulminerede med kåringen af rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads i hele den danske it-branche. Ifølge medarbejderne i branchen findes der ikke et bedre sted at arbejde. Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.

 

”Vi er enormt stolte af kåringen. Medarbejderne er vores suverænt vigtigste aktiv, så det er altafgørende for os, at de har en arbejdsplads, som de er glade for at være en del af. Når medarbejderne har det godt, har virksomheden det godt, og derfor er vi meget glade for at være IT-branchens bedste arbejdsplads”, siger Niels Elbek, administrerende direktør for Elbek & Vejrup.

 

Udover kåringen som Danmarks bedste IT-arbejdsplads, tog Elbek & Vejrup også specialprisen for udvikling med hjem.

 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 11.01.2018

  Mange erhvervsledere deltog på Nytårsbriefing 2018

  600 erhvervsfolk deltog onsdag morgen den 10. januar 2018 i den årlige nytårsbriefing på Aarhus Rådhus, hvor der blev sat spot på muligheder og udviklingen i byen.
 • 07.12.2017

  Aarhusiansk it-virksomhed vandt Great Place to Work

  It- og rådgivningsvirksomhed Elbek & Vejrup fra Aarhus er Danmark bedste it-arbejdsplads og vandt Great Place to Work for store it-virksomheder.
 • 07.12.2017

  Sydhavnskvarteret omdannet til urbant erhvervsområde

  Sydhavnskvarteret skal forvandle sig fra et gammelt industrikvarter til moderne erhvervsområde med masser af byliv.
 • 06.12.2017

  DEFCOs fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser. Borgmester Jacob Bundsgaard betegner det som en ”fantastisk nyhed”, at fremtiden for virksomheden og de 175 medarbejdere er på plads.
 • 13.10.2017

  Hvad skal der ske med Aarhus 2017 frivillighedsprogram

  I forbindelse med Kulturhovedstaden Aarhus 2017 er der blevet etableret et frivillighedsprogram, som mange har interesse i skal fortsætte. Formålet er at skabe værdi for borgere og erhvervslivet. Derfor holdt Frivillighovedstaden et stormøde således, at erfaringer fra programmet føres videre.
 
 

Opdateret: 07.12.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code