Gå til sidens indhold
 
06.04.2017

Anbefalinger til oplæg på Internet Week Denmark

Med alle de spændende oplæg på IWDK kan det være svært at vælge. Derfor får du her 3 anbefalinger fra Erhvervschef ved Aarhus Kommune Jan Beyer samt 3 bud fra marketing specialist Dorte Dejbjerg Arens fra Aarhus Teater.

Erhvervschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen anbefaler disse tre events under Internet Week Denmark 2017.

 

IWDK Official Opening
"Op i helikopteren-perspektiver på fremtiden gennem oplæggene samt rigtigt gode muligheder for at pleje relationer med de andre deltagere".

 

Fake news, Lügenpresse, løgn
"Jeg håber på at blive klogere på udbredelsen, samt hvordan jeg opdager og håndterer fake news".

 

SingularityU Copenhagen
"Jeg vil gerne komme tættere på, om SingularityU ”blot” er dagens fremtidsforskningsinstitut på konsulentbasis eller om de kan og vil noget mere".

 

Er du interesseret i marketing? Her giver marketing specialist Dorte Dejbjerg Arens fra Aarhus Teater 3 bud på hvilke events hun deltager på Internet Week Denmark.

 

Datadrevet marketing automation

Data er hjørnestenen i hver eneste kommunikationskampagne, men data tager lang tid at håndtere manuelt og jo mere der kan optimieres automatisk jo bedre. Med et fokus på 'hvordan' frem for 'hvorfor', tror jeg på at dette event vil give mig noget meget praktisk orienteres og brugbar viden. (Ondsag, 19. april, 16:00 - 18:00)

 

Sociale medier: Ude godt, men hjemme bedst?

Social media platforme er som børn for en community manager. Du passer på den og nusser om dem, ser dem vokse op og håbe at de bliver det populære barn i skolegården. Men måske mødre ikke altid ved bedst? Speakerne på dette event er nogle af de bedste inde for deres felt, så selv om de måske ikke får mig overbevist om at overgive mine børn, kan de måske inspirere mig til at give mine børn lov til at løbe ud og lege engang i mellem. (Torsdag, 20. april, 15:00 - 17:00)

 

Aarhus arkiverne: Back to the future

Selv om at den digitale er den del af mit levebrød, får jeg stadig et kick ud af de gamle arkiver på Aarhus Teater; manuskrifter fra 1960'erne, billeder fra indvielsen i 1900, skriblerrier fra backstage området i en gammel notesbog. Men hvordan fungere sådanne gamle ting i en digital tidsalder? Hvordan får vi disse følelser og ressourcer igennem til et online publikum? Dette er også nogle af de interessante dilemmaer i mig bog. (Fredag, 21. april, 13:00 - 15:00)

 

Om IWDK 2017
IWDK finder sted19. – 23. april i og omkring Aarhus - over 100 events og Internettet og den digitale udvikling med 5 spor om Business, Technology, Citizenship, Creative og Marketing.

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 07.4.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code