Gå til sidens indhold
 
06.04.2017

Anbefalinger til oplæg på Internet Week Denmark

Med alle de spændende oplæg på IWDK kan det være svært at vælge. Derfor får du her 3 anbefalinger fra Erhvervschef ved Aarhus Kommune Jan Beyer samt 3 bud fra marketing specialist Dorte Dejbjerg Arens fra Aarhus Teater.

Erhvervschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen anbefaler disse tre events under Internet Week Denmark 2017.

 

IWDK Official Opening
"Op i helikopteren-perspektiver på fremtiden gennem oplæggene samt rigtigt gode muligheder for at pleje relationer med de andre deltagere".

 

Fake news, Lügenpresse, løgn
"Jeg håber på at blive klogere på udbredelsen, samt hvordan jeg opdager og håndterer fake news".

 

SingularityU Copenhagen
"Jeg vil gerne komme tættere på, om SingularityU ”blot” er dagens fremtidsforskningsinstitut på konsulentbasis eller om de kan og vil noget mere".

 

Er du interesseret i marketing? Her giver marketing specialist Dorte Dejbjerg Arens fra Aarhus Teater 3 bud på hvilke events hun deltager på Internet Week Denmark.

 

Datadrevet marketing automation

Data er hjørnestenen i hver eneste kommunikationskampagne, men data tager lang tid at håndtere manuelt og jo mere der kan optimieres automatisk jo bedre. Med et fokus på 'hvordan' frem for 'hvorfor', tror jeg på at dette event vil give mig noget meget praktisk orienteres og brugbar viden. (Ondsag, 19. april, 16:00 - 18:00)

 

Sociale medier: Ude godt, men hjemme bedst?

Social media platforme er som børn for en community manager. Du passer på den og nusser om dem, ser dem vokse op og håbe at de bliver det populære barn i skolegården. Men måske mødre ikke altid ved bedst? Speakerne på dette event er nogle af de bedste inde for deres felt, så selv om de måske ikke får mig overbevist om at overgive mine børn, kan de måske inspirere mig til at give mine børn lov til at løbe ud og lege engang i mellem. (Torsdag, 20. april, 15:00 - 17:00)

 

Aarhus arkiverne: Back to the future

Selv om at den digitale er den del af mit levebrød, får jeg stadig et kick ud af de gamle arkiver på Aarhus Teater; manuskrifter fra 1960'erne, billeder fra indvielsen i 1900, skriblerrier fra backstage området i en gammel notesbog. Men hvordan fungere sådanne gamle ting i en digital tidsalder? Hvordan får vi disse følelser og ressourcer igennem til et online publikum? Dette er også nogle af de interessante dilemmaer i mig bog. (Fredag, 21. april, 13:00 - 15:00)

 

Om IWDK 2017
IWDK finder sted19. – 23. april i og omkring Aarhus - over 100 events og Internettet og den digitale udvikling med 5 spor om Business, Technology, Citizenship, Creative og Marketing.

Link til denne side

Nyheder

 • 06.04.2017

  Nyt vartegn ved indsejlingen til Aarhus

  Det står nu klart, hvem der kommer til at bygge på Aarhus Ø bydelens attraktive yderste spids ud mod havet. Anpartsselskabet Lighthouse United skal opføre vinderprojektet ´Bugtcentret´, der bliver Danmarks højest bygning med en udsigtsplatform på toppen.
 • 06.04.2017

  Nyt logistikcenter skal fremtidssikre Søstrene Grene

  Butikskæden Søstrene Grene bygger nyt logistikcenter lige ud til motorvejen i Årslev i Aarhus. Det nye logistikcenter kommer til at rumme 30.000 kvadratmeter lager og terminal, samt 1.200 kvadratmeter administration. Investeringen skal være med til at fremtidssikre Søstrene Grene, som oplever en stor vækst disse år.
 • 06.04.2017

  Anbefalinger til oplæg på Internet Week Denmark

  Med alle de spændende oplæg på IWDK kan det være svært at vælge. Derfor får du her 3 anbefalinger fra Erhvervschef ved Aarhus Kommune Jan Beyer samt 3 bud fra marketing specialist Dorte Dejbjerg Arens fra Aarhus Teater.
 • 06.04.2017

  Nyt partnerskab vil samle det byggede miljø i Danmark

  Samarbejde gennem hubs og klynger skaber merværdi. Men det er mindst lige så vigtigt, at de enkelte hubs indgår relevante partnerskaber, så de kan tilbyde bedre og koordinerede produkter til deres medlemmer.
 • 06.04.2017

  9 østjyske opskrifter på succes

  Hele seks virksomheder fra Aarhus Kommune er blandt de ni østjyske iværksættere, som tirsdag d. 4. april kom gennem nåleøjet hos juryen bag Iværksætterprisen 2017.
 
 

Opdateret: 07.4.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code