Gå til sidens indhold
 
06.06.2017

Invitation til nyt dialogmøde med erhvervslivet om mobilitet

Da kommunen i marts senest havde dialogmøde med erhvervslivet om mobiliteten i Aarhus, var talelysten stor og mange problemstillinger og ønsker blev vendt. I september får alle interesserede mulighed for at deltage i dialogen igen.

Det er håbet, at denne dialog kan være med til at skubbe mobiliteten i Aarhus i den rigtige retning. Det nye møde, som finder sted torsdag 7. september 2017 kl. 8-9.30 i Domen på havnen, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C.

Dagsordenen er fleksibel og skruet sammen, så der er færre og kortere oplæg og mulighed for spørgsmål og dialog undervejs.

 

Dagsorden

 1. Flexgader
 2. Kombinationsrejser
 3. Planer inden de vedtages
 4. Parkeringspolitikken.

Alle interesserede kan tilmelde sig til dialogmødet

Tilmelding til mødet kan ske senest fredag den 25. august kl. 12.00 hos Cecilie Wichmann Schmidt, cws@aarhus.dk

Link til denne side

Nyheder

 • 13.10.2017

  Hvad skal der ske med Aarhus 2017 frivillighedsprogram

  I forbindelse med Kulturhovedstaden Aarhus 2017 er der blevet etableret et frivillighedsprogram, som mange har interesse i skal fortsætte. Formålet er at skabe værdi for borgere og erhvervslivet. Derfor holdt Frivillighovedstaden et stormøde således, at erfaringer fra programmet føres videre.
 • 12.10.2017

  Nye flyruter til Aarhus

  SAS investerer et trecifret millionbeløb i Aarhus Airport. Østjyderne får nye, direkte forbindelser til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split. Flere ruter, flere afgange og mange flere passagerer. Sådan ser fremtiden ud for Aarhus Airport, efter at lufthavnen har indgået nyt strategisk samarbejde med SAS.
 • 03.10.2017

  Høring om ny Restaurationsplan

  Den nye Restaurationsplan for Aarhus Kommune er sendt i offentlig høring. Mellem den 3. og 22. oktober 2017 har du muligt for at komme med dine kommentarer til den nye Restaurationsplan.
 • 27.09.2017

  Stort og bredt flertal bag budgetforlig i Aarhus Kommune

  Næsten samtlige medlemmer af Aarhus Byråd – 30 ud af 31 - står bag det budgetforlig, som fredag blev indgået efter lange forhandlinger på Aarhus Rådhus. Dermed kan et stort og bredt flertal præsentere et budget, som fastholder byens momentum og sikrer øget vækst og velfærd.
 • 29.06.2017

  Byggesagerne behandles hurtigt i Aarhus

  Der er sket store ændringer i Teknik og Miljø, hvor byggesager nu behandles hurtigere, end servicemålene kræver – og langt hurtigere end tidligere.
 
 

Opdateret: 06.6.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code