Gå til sidens indhold
 
16.05.2017

Aarhus som case for udvikling af SMVer og innovation

Et samarbejde mellem Aarhus Kommune og den Danske Ambassade i Sydafrika skal fremvise 'den danske model' for vækst gennem SMV’er og innovation, som begge står højt på agendaen både globalt men også særligt i Sydafrika.

Når det kommer til service og support af nye og vækstfokuserede virksomheder, har Danmark og især Region Midtjylland og Aarhus gjort sig særlig bemærket i Sydafrika.

 

Derfor havde den Danske Ambassade i Pretoria arrangeret, at en delegation fra Department of Small Business Development, Department of Trade and Industry, Growthpoint, Growthwheel og Small Enterprise Development Agency kunne besøge Aarhus Rådhus. På besøget kom de for at høre om, hvordan man i Region Midtjylland og Aarhus lykkes så godt med at løfte virksomheder fra startup niveau til succesrig virksomhed I vækst.

 

Delegationen blev inspireret af Væksthus Midtjylland og Business Aarhus, og den efterfølgende dialog gav masser af input og ideer til den Sydafrikanske delegation til fremtidig udvikling af de små og mellemstore virksomheder i republikken. Mødet bekræftede samtidig, at Sydafrika er et spændende marked for danske virksomheder, så måske kommer vi til at se flere aktiviteter fremover i den sammenhæng.  

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 18.5.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code