Gå til sidens indhold
 
16.05.2017

Aarhus som case for udvikling af SMVer og innovation

Et samarbejde mellem Aarhus Kommune og den Danske Ambassade i Sydafrika skal fremvise 'den danske model' for vækst gennem SMV’er og innovation, som begge står højt på agendaen både globalt men også særligt i Sydafrika.

Når det kommer til service og support af nye og vækstfokuserede virksomheder, har Danmark og især Region Midtjylland og Aarhus gjort sig særlig bemærket i Sydafrika.

 

Derfor havde den Danske Ambassade i Pretoria arrangeret, at en delegation fra Department of Small Business Development, Department of Trade and Industry, Growthpoint, Growthwheel og Small Enterprise Development Agency kunne besøge Aarhus Rådhus. På besøget kom de for at høre om, hvordan man i Region Midtjylland og Aarhus lykkes så godt med at løfte virksomheder fra startup niveau til succesrig virksomhed I vækst.

 

Delegationen blev inspireret af Væksthus Midtjylland og Business Aarhus, og den efterfølgende dialog gav masser af input og ideer til den Sydafrikanske delegation til fremtidig udvikling af de små og mellemstore virksomheder i republikken. Mødet bekræftede samtidig, at Sydafrika er et spændende marked for danske virksomheder, så måske kommer vi til at se flere aktiviteter fremover i den sammenhæng.  

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 18.5.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code