Gå til sidens indhold
 
16.05.2017

Aarhus som case for udvikling af SMVer og innovation

Et samarbejde mellem Aarhus Kommune og den Danske Ambassade i Sydafrika skal fremvise 'den danske model' for vækst gennem SMV’er og innovation, som begge står højt på agendaen både globalt men også særligt i Sydafrika.

Når det kommer til service og support af nye og vækstfokuserede virksomheder, har Danmark og især Region Midtjylland og Aarhus gjort sig særlig bemærket i Sydafrika.

 

Derfor havde den Danske Ambassade i Pretoria arrangeret, at en delegation fra Department of Small Business Development, Department of Trade and Industry, Growthpoint, Growthwheel og Small Enterprise Development Agency kunne besøge Aarhus Rådhus. På besøget kom de for at høre om, hvordan man i Region Midtjylland og Aarhus lykkes så godt med at løfte virksomheder fra startup niveau til succesrig virksomhed I vækst.

 

Delegationen blev inspireret af Væksthus Midtjylland og Business Aarhus, og den efterfølgende dialog gav masser af input og ideer til den Sydafrikanske delegation til fremtidig udvikling af de små og mellemstore virksomheder i republikken. Mødet bekræftede samtidig, at Sydafrika er et spændende marked for danske virksomheder, så måske kommer vi til at se flere aktiviteter fremover i den sammenhæng.  

Link til denne side

Nyheder

 • 07.12.2017

  Aarhusiansk it-virksomhed vandt Great Place to Work

  It- og rådgivningsvirksomhed Elbek & Vejrup fra Aarhus er Danmark bedste it-arbejdsplads og vandt Great Place to Work for store it-virksomheder.
 • 07.12.2017

  Sydhavnskvarteret omdannet til urbant erhvervsområde

  Sydhavnskvarteret skal forvandle sig fra et gammelt industrikvarter til moderne erhvervsområde med masser af byliv.
 • 06.12.2017

  DEFCOs fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser. Borgmester Jacob Bundsgaard betegner det som en ”fantastisk nyhed”, at fremtiden for virksomheden og de 175 medarbejdere er på plads.
 • 13.10.2017

  Hvad skal der ske med Aarhus 2017 frivillighedsprogram

  I forbindelse med Kulturhovedstaden Aarhus 2017 er der blevet etableret et frivillighedsprogram, som mange har interesse i skal fortsætte. Formålet er at skabe værdi for borgere og erhvervslivet. Derfor holdt Frivillighovedstaden et stormøde således, at erfaringer fra programmet føres videre.
 • 12.10.2017

  Nye flyruter til Aarhus

  SAS investerer et trecifret millionbeløb i Aarhus Airport. Østjyderne får nye, direkte forbindelser til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split. Flere ruter, flere afgange og mange flere passagerer. Sådan ser fremtiden ud for Aarhus Airport, efter at lufthavnen har indgået nyt strategisk samarbejde med SAS.
 
 

Opdateret: 18.5.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code