Gå til sidens indhold
 
07.03.2017

Nye muligheder for internationale erhvervskontakter

Det årlige topmøde for international sport, SportAccord Convention, afholdes i 2017 i Aarhus fra d. 2. april til og med d. 7. april med Radisson Blu Hotel og Scandinavian Congres Center som det absolutte centrum.

Ud over de næsten 100 deltagende verdensforbund, vil topmødet også få besøg af en række medlemmer af den Olympiske Komitè, anført af IOC- præsidenten, Thomas Bach. De internationale forbund vil i langt de fleste tilfælde være repræsenteret af de respektive formænd og direktører.

 

SportAccord Convention, SAC 2017, danner rammen om en lang række møder blandt de internationale specialforbund, værtsbyer og repræsentanter fra den internationale eventindustri. Ved siden af de mange møder, afvikles der flere konferencer, hvor en række en af den internationale idræts største udfordringer og muligheder belyses med deltagelse af internationale keynote speakers fra den internationale sportsverden- og industri.

 

Endelig danner SAC 2017 også ramme om en messe, hvor op imod 100 udstillere har mulighed for at komme i kontakt med de mange beslutningstagere i forbundene, de mange konference deltagere og komme i kontakt med hinanden. Udstillerne repræsenterer blandt andet internationale forbund, store internationale eventbyer, tidligere OL værter og kommende OL byer, tekniske leverandører i sportsindustrien, store mediehuse, uddannelsesinstitutioner, etc.

 

Som Guldpartner vil Sport Event Denmark i samarbejde med en række danske eventbyer, ligeledes være repræsenteret med en stor stand. SAC 2017 forventes alt i alt at blive besøgt af op mellem 1500 - 2000 delegerede.

 

Med Dow Jones / Wall Street Journal som top medie partner og med deltagelse af en række andre internationale medier, vil konferencen og Aarhus blive sikret en del international opmærksomhed.Konferencens officielle åbning foregår tirsdag d. 4. april i Musikhuset og afslutningsceremoni foregår torsdag 6. april på ARoS.

 

Interessante muligheder for dansk/lokalt erhvervsliv

SAC 2017 er ikke kun interessant på grund af den omsætning de mange delegerede lægger på hoteller, restauranter og butikker i løbet af ugen, og den internationale eksponering, der følger med. SAC 2017 giver også mulighed for at synliggøre de erhvervsmæssige styrkepositioner, der kendetegner byen og regionen. Som f.eks. fødevareområdet, sundhed og design + mode.

 

Messedelen udgør samtidig en stor mulighed for flere danske/ lokale virksomheder inden for sportsindustrien og beslægtede områder som udstillere at komme i kontakt med en række af sportens internationale beslutningstagere. Ligesom der blandt andre udstillere kan opnås kontakt til mulige samarbejdspartnere.

 

I samarbejde med SAC 2017 og et internationalt konsulentfirma vil der blive foretaget en scanning af deltagerkredsen for at afdække evt. relevante kontakter for det lokale erhvervsliv.

For yderligere info:

Link til denne side

Nyheder

 • 13.10.2017

  Hvad skal der ske med Aarhus 2017 frivillighedsprogram

  I forbindelse med Kulturhovedstaden Aarhus 2017 er der blevet etableret et frivillighedsprogram, som mange har interesse i skal fortsætte. Formålet er at skabe værdi for borgere og erhvervslivet. Derfor holdt Frivillighovedstaden et stormøde således, at erfaringer fra programmet føres videre.
 • 12.10.2017

  Nye flyruter til Aarhus

  SAS investerer et trecifret millionbeløb i Aarhus Airport. Østjyderne får nye, direkte forbindelser til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split. Flere ruter, flere afgange og mange flere passagerer. Sådan ser fremtiden ud for Aarhus Airport, efter at lufthavnen har indgået nyt strategisk samarbejde med SAS.
 • 03.10.2017

  Høring om ny Restaurationsplan

  Den nye Restaurationsplan for Aarhus Kommune er sendt i offentlig høring. Mellem den 3. og 22. oktober 2017 har du muligt for at komme med dine kommentarer til den nye Restaurationsplan.
 • 27.09.2017

  Stort og bredt flertal bag budgetforlig i Aarhus Kommune

  Næsten samtlige medlemmer af Aarhus Byråd – 30 ud af 31 - står bag det budgetforlig, som fredag blev indgået efter lange forhandlinger på Aarhus Rådhus. Dermed kan et stort og bredt flertal præsentere et budget, som fastholder byens momentum og sikrer øget vækst og velfærd.
 • 29.06.2017

  Byggesagerne behandles hurtigt i Aarhus

  Der er sket store ændringer i Teknik og Miljø, hvor byggesager nu behandles hurtigere, end servicemålene kræver – og langt hurtigere end tidligere.
 
 

Opdateret: 07.3.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code