Gå til sidens indhold
 
07.03.2017

Nye muligheder for internationale erhvervskontakter

Det årlige topmøde for international sport, SportAccord Convention, afholdes i 2017 i Aarhus fra d. 2. april til og med d. 7. april med Radisson Blu Hotel og Scandinavian Congres Center som det absolutte centrum.

Ud over de næsten 100 deltagende verdensforbund, vil topmødet også få besøg af en række medlemmer af den Olympiske Komitè, anført af IOC- præsidenten, Thomas Bach. De internationale forbund vil i langt de fleste tilfælde være repræsenteret af de respektive formænd og direktører.

 

SportAccord Convention, SAC 2017, danner rammen om en lang række møder blandt de internationale specialforbund, værtsbyer og repræsentanter fra den internationale eventindustri. Ved siden af de mange møder, afvikles der flere konferencer, hvor en række en af den internationale idræts største udfordringer og muligheder belyses med deltagelse af internationale keynote speakers fra den internationale sportsverden- og industri.

 

Endelig danner SAC 2017 også ramme om en messe, hvor op imod 100 udstillere har mulighed for at komme i kontakt med de mange beslutningstagere i forbundene, de mange konference deltagere og komme i kontakt med hinanden. Udstillerne repræsenterer blandt andet internationale forbund, store internationale eventbyer, tidligere OL værter og kommende OL byer, tekniske leverandører i sportsindustrien, store mediehuse, uddannelsesinstitutioner, etc.

 

Som Guldpartner vil Sport Event Denmark i samarbejde med en række danske eventbyer, ligeledes være repræsenteret med en stor stand. SAC 2017 forventes alt i alt at blive besøgt af op mellem 1500 - 2000 delegerede.

 

Med Dow Jones / Wall Street Journal som top medie partner og med deltagelse af en række andre internationale medier, vil konferencen og Aarhus blive sikret en del international opmærksomhed.Konferencens officielle åbning foregår tirsdag d. 4. april i Musikhuset og afslutningsceremoni foregår torsdag 6. april på ARoS.

 

Interessante muligheder for dansk/lokalt erhvervsliv

SAC 2017 er ikke kun interessant på grund af den omsætning de mange delegerede lægger på hoteller, restauranter og butikker i løbet af ugen, og den internationale eksponering, der følger med. SAC 2017 giver også mulighed for at synliggøre de erhvervsmæssige styrkepositioner, der kendetegner byen og regionen. Som f.eks. fødevareområdet, sundhed og design + mode.

 

Messedelen udgør samtidig en stor mulighed for flere danske/ lokale virksomheder inden for sportsindustrien og beslægtede områder som udstillere at komme i kontakt med en række af sportens internationale beslutningstagere. Ligesom der blandt andre udstillere kan opnås kontakt til mulige samarbejdspartnere.

 

I samarbejde med SAC 2017 og et internationalt konsulentfirma vil der blive foretaget en scanning af deltagerkredsen for at afdække evt. relevante kontakter for det lokale erhvervsliv.

For yderligere info:

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2018

  Aarhus Havn vil udvide til næsten det dobbelte

  Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst. Udvidelsen, der bærer arbejdstitlen ”Yderhavnen” er en del af aftalen om de bynære havnearealer, som Aarhus Havn har måtte afgive til bymæssig bebyggelse. Udvidelsen, der nu er sendt til miljøvurdering, forventes at ske i tre etaper. Den sidste etape forventes færdig om godt 40 år.
 • 17.04.2018

  Lidl vil åbne hovedkontor på Godsbanearealerne i Aarhus

  Lidl ønsker at opføre sit nye hovedkontor til 250-300 medarbejdere på Godsbanearealerne i Aarhus sammen med en dagligvarebutik til bydelen.
 • 16.04.2018

  SAS har åbnet sin base i Aarhus Airport

  De første fly er nu begyndt at flyve mellem München, Stockholm, Oslo og Aarhus Airport. Dette er et af udfaldene af SAS's trecifrede millioninvestering i Lufthavnen, hvor SAS har åbnet en ny base.
 • 16.04.2018

  Turismen boomer i Region Midt

  Antallet af turist-overnatninger i Region Midtjylland har sat en historisk rekord med i alt 11,2 millioner overnatninger i 2017, hvor hele regionen var Europæisk Kulturhovedstad. Det viser de nye tal fra Danmarks Statistik, der har samlet data for overnatninger på hoteller, feriecentre, vandrerhjem og sommerhuse i 2017, og tallene viser fremgang på alle områder.
 • 23.03.2018

  Fuldt hus til #AARsome Townhall

  160 aarhusianere med interesse i iværksætteri tilbragte torsdag aften i Rådhushallen til arrangementet #AARsome Townhall

 
 

Opdateret: 07.3.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code