Gå til sidens indhold
 
07.03.2017

Danmark er det mest digitale land i EU

Danmark topper det Digital Economy and Society Index 2017, hvilket giver gode muligheder for at teste og udvikle nye digitale løsninger.

Danmark er det mest digitale land blandt 28 EU medlemslande ifølge Digital Economy and Society Index (DESI) 2017.

 

94% af danskere er online og aktive på en bred vifte af online services, hvilket gør deres digitale færdigheder højest avanceret. Det Digital Economy and Society Index fremhæver Danmark som særligt stærk på levering af offentlige online services.

 

Digitalt erhvervsliv

Danmark tager også føringen i brugen af digitale teknologier og løsninger i erhvervslivet. Flere og flere virksomheder bruger skyen (cloud computing), e fakturering og sociale medier. Ud over det er e-handel meget udbredt blandt små og mellemstore virksomheder.

I Danmark er hurtigt bredbånd (NG) og udbredelsen af ​​hurtige forbindelser i stadig forbedring og ligger et godt stykke over det gennemsnitlige Europæiske gennemsnit. Der er ydermere en bred dækning af 4G.

 

"Det at Danmark er udnævnt til det mest digitale land i EU beviser at Danmark har fremragende betingelser for internationale tech virksomheder der leder efter et sted til at teste og udvikle nye IT løsninger. Ikke alene tilbyder Danmark verdensklasse it-infrastruktur, det tilbyder også forbrugere der er villige til at deltage aktivt i udviklingen af nye teknologier. Udover det viser danske organisationer en stærk evne og vilje til at omfavne nye teknologier og omdanne arbejdsgange. Disse har været nogle af de vigtigste drivkræfter bag seneste investeringer fra store tech spillere som IBM og Singularity University, der begge har meddelt, at de er ved at åbne innovationscentre i Danmark, "siger Lasse Grøn Christensen, IKT teamleder, Invest i Danmark.

 

Bliv klogere på Internet Week Denmark

I kan som virksomhed blive meget klogere på mange af de muligheder og udfordringer som den øget digitalisering bringer med sig på Internet Week Denmark 2017 i april. Her har vi blot fremhævet tre af de mange spændende arrangementer der løber af stablen fra d. 19. - 22. april.

 

Emner som Industri 4.0 og digital vækst er på dagsordenen. Bliv klogere på digital vækst i Østjylland.

 

Fremtiden kræver nye kompetencer, job og funktioner. Kompetenceudvikling og transformation i et digitaliseret samfund.

 

Hvordan håndterer man som leder forandringer i en digitaliseret branche? Ledelse og beslutninger i en digital tidsalder.

 

 

Link til denne side

Nyheder

 
 • 07.03.2017

  Nye muligheder for internationale erhvervskontakter

  Det årlige topmøde for international sport, SportAccord Convention, afholdes i 2017 i Aarhus fra d. 2. april til og med d. 7. april med Radisson Blu Hotel og Scandinavian Congres Center som det absolutte centrum.
 • 07.03.2017

  Danmark er det mest digitale land i EU

  Danmark topper det Digital Economy and Society Index 2017, hvilket giver gode muligheder for at teste og udvikle nye digitale løsninger.
 • 09.02.2017

  Midtjylland tegner sig for halvdelen af eksporten i modebranchen

  Nu ses der fremgang i mode/beklædningsbranchen, og det er især eksportomsætningen, der er blevet forøget – 58% af denne findes i store midtjyske virksomheder som Bestseller, Hummel, DK Company etc.
 • 09.02.2017

  Positiv udvikling i byggesagsbehandling

  Aarhus vokser, og ikke mindst byggeriet kører i højeste gear. I 2016 afgjorde Aarhus Kommune et rekordhøjt antal byggesager, og aktivitetsniveauet forventes at ligge på samme høje niveau i år.
 • 09.02.2017

  Attraktive lånemuligheder til innovation

  Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har attraktive lånemuligheder for virksomheder, som udvikler ny teknologi og nye produkter. Central Denmark EU Office hjælper gerne på vej og giver her et blik for, hvordan Terma bruger mulighederne og får udbytte af mulighederne.
 
 

Opdateret: 07.3.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code