Gå til sidens indhold
 
07.03.2017

Danmark er det mest digitale land i EU

Danmark topper det Digital Economy and Society Index 2017, hvilket giver gode muligheder for at teste og udvikle nye digitale løsninger.

Danmark er det mest digitale land blandt 28 EU medlemslande ifølge Digital Economy and Society Index (DESI) 2017.

 

94% af danskere er online og aktive på en bred vifte af online services, hvilket gør deres digitale færdigheder højest avanceret. Det Digital Economy and Society Index fremhæver Danmark som særligt stærk på levering af offentlige online services.

 

Digitalt erhvervsliv

Danmark tager også føringen i brugen af digitale teknologier og løsninger i erhvervslivet. Flere og flere virksomheder bruger skyen (cloud computing), e fakturering og sociale medier. Ud over det er e-handel meget udbredt blandt små og mellemstore virksomheder.

I Danmark er hurtigt bredbånd (NG) og udbredelsen af ​​hurtige forbindelser i stadig forbedring og ligger et godt stykke over det gennemsnitlige Europæiske gennemsnit. Der er ydermere en bred dækning af 4G.

 

"Det at Danmark er udnævnt til det mest digitale land i EU beviser at Danmark har fremragende betingelser for internationale tech virksomheder der leder efter et sted til at teste og udvikle nye IT løsninger. Ikke alene tilbyder Danmark verdensklasse it-infrastruktur, det tilbyder også forbrugere der er villige til at deltage aktivt i udviklingen af nye teknologier. Udover det viser danske organisationer en stærk evne og vilje til at omfavne nye teknologier og omdanne arbejdsgange. Disse har været nogle af de vigtigste drivkræfter bag seneste investeringer fra store tech spillere som IBM og Singularity University, der begge har meddelt, at de er ved at åbne innovationscentre i Danmark, "siger Lasse Grøn Christensen, IKT teamleder, Invest i Danmark.

 

Bliv klogere på Internet Week Denmark

I kan som virksomhed blive meget klogere på mange af de muligheder og udfordringer som den øget digitalisering bringer med sig på Internet Week Denmark 2017 i april. Her har vi blot fremhævet tre af de mange spændende arrangementer der løber af stablen fra d. 19. - 22. april.

 

Emner som Industri 4.0 og digital vækst er på dagsordenen. Bliv klogere på digital vækst i Østjylland.

 

Fremtiden kræver nye kompetencer, job og funktioner. Kompetenceudvikling og transformation i et digitaliseret samfund.

 

Hvordan håndterer man som leder forandringer i en digitaliseret branche? Ledelse og beslutninger i en digital tidsalder.

 

 

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 07.3.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code