Gå til sidens indhold
 
26.01.2016

Invitation til dialogmøde 2016

Virksomheder i Aarhus skal have de bedst mulige rammebetingelser. Derfor inviteres direktører og chefer i aarhusianske virksomheder til at komme og deltage i dialogmøde med borgmester Jacob Bundsgaard. Overskriften er, hvordan vi fastholder og videreudvikler den gode udvikling og det bedste erhvervsklima i Aarhus.

Fremtidens Aarhus tager form, og mange virksomheder oplever i øjeblikket en høj aktivitet. Lige nu kan vi se, at en stigende andel af virksomheder i Aarhus vokser og har sorte tal på bundlinjen, og at der startes flere nye virksomheder end tidligere. Forudsætningen for fortsat vækst og udvikling er bedre rammer, samarbejde og en god dialog om, hvad der skal til.

Dialogmødet finder sted hos IdHAIR i Lystrup - se nedenstående link, hvor du kan læse mere og tilmelde dig:

 

Onsdag den 18. maj i det nordlige Aarhus: http://www.conferencemanager.dk/Dialognord2016

 

Vi glæder os til at se dig!

Link til denne side

Nyheder

 • 24.06.2016

  Kommunen inviterer indenfor til trafik-dialog

  Erhvervslivet får nu mulighed for at komme med synspunkter og forslag i en dialog med Teknik og Miljø, allerede inden blækket på nye trafikplaner er tørt.
 • 24.06.2016

  Uddannelse af flere ingeniører og stærkt fokus på business-området

  Aarhus Universitets budgetplan frem til og med 2019 har en prioritering af fire strategiske satsningsområder. To af de strategiske satsningsområder er at uddanne flere ingeniører og have et stærkt fokus på business-området.
 • 24.06.2016

  STARK bygger nyt stort logistik-center i Aarhus

  STARK, Danmarks største leverandør til byggeriet, har netop købt en grund på 80.000 m2 af Aarhus Kommune for at opføre et nyt, moderne logistikcenter. Centret skal betjene store dele af virksomhedens østjyske kunder og kommer til at ligge i det vestlige Aarhus i Årslev ved E45 Motorvejen.
 • 24.06.2016

  Aarhus Ø i rivende udvikling

  Konturen af byens nyeste bydel, Aarhus Ø, er for alvor ved at tage form. I øjeblikket skyder byggerierne op af jorden, og det forventes, at indbyggerantallet i bydelen ved årets udgang vil være fordoblet, og at hele Pier 4 vil være færdigudbygget inden for tre til fem år.
 • 14.06.2016

  EU slår ørerne ud i Aarhus

  Nu har borgerne en unik mulighed for at møde en EU-kommissær og stille lige præcis de spørgsmål, de har lyst til, om EU’s politikker. Det sker mandag den 20. juni, når EU-kommissær Phil Hogan afholder dialogmøde i Aarhus.
 
 

Opdateret: 25.2.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code