Gå til sidens indhold
 
26.01.2016

Invitation til dialogmøde 2016

Virksomheder i Aarhus skal have de bedst mulige rammebetingelser. Derfor inviteres direktører og chefer i aarhusianske virksomheder til at komme og deltage i dialogmøde med borgmester Jacob Bundsgaard. Overskriften er, hvordan vi fastholder og videreudvikler den gode udvikling og det bedste erhvervsklima i Aarhus.

Fremtidens Aarhus tager form, og mange virksomheder oplever i øjeblikket en høj aktivitet. Lige nu kan vi se, at en stigende andel af virksomheder i Aarhus vokser og har sorte tal på bundlinjen, og at der startes flere nye virksomheder end tidligere. Forudsætningen for fortsat vækst og udvikling er bedre rammer, samarbejde og en god dialog om, hvad der skal til.

Dialogmødet finder sted hos IdHAIR i Lystrup - se nedenstående link, hvor du kan læse mere og tilmelde dig:

 

Onsdag den 18. maj i det nordlige Aarhus: http://www.conferencemanager.dk/Dialognord2016

 

Vi glæder os til at se dig!

Link til denne side

Nyheder

 • 22.09.2016

  Den nye formand for Aarhus Universitets bestyrelse er Connie Hedegaard

  Aarhus Universitet får ny bestyrelsesformand. Tidligere EU-klimakommissær Connie Hedegaard bliver ny formand for bestyrelsen for Aarhus Universitet. Hun afløser Michael Christiansen, som planmæssigt træder tilbage.
 • 22.09.2016

  Invitation til dialog om trafikken i Aarhus

  Erhvervslivet får nu mulighed for på et meget tidligt tidspunkt i processen at indgå i en dialog om trafikken/mobiliteten i Aarhus med Teknik og Miljø. Alle interesserede er velkomne til første morgenmøde, der vil blive afholdt 28. september.
 • 22.09.2016

  Aarhus Universitet rykker i top 100 på Times Higher

  Aarhus Universitet er for første gang rykket op i top 100 på den netop offentliggjorte Times Higher Education World University Rankings, siden den blev etableret i 2010.
 • 22.09.2016

  Stofa får nyt hovedkontor i Aarhus

  Tv- og bredbåndsleverandøren Stofa flytter nu hovedsædet fra Horsens til Aarhus. Det sker blandt andet for at komme tættere på de mange digitale talenter, som hvert år udklækkes fra uddannelsesmiljøet i Aarhus.
 • 22.08.2016

  Udvidelse af Vestre Ringgade

  Byrådet har vedtaget at bevillige midler til at udbygge Vestre Ringgade mellem Århus Å og Silkeborgvej fra fem til seks spor - tre i hver retning.
 
 

Opdateret: 25.2.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code