Gå til sidens indhold
 
24.06.2015

Flere aarhusianere høstede årets e-handelspriser

E-handelsprisen kårer de bedste onlineforretninger i Danmark inden for en række kategorier. Her var Aarhus stærkt repræsenteret med en række virksomheder, der kunne gå hjem med flotte titler og præmier. Blandt sejrsherrerne var de aarhusianske virksomheder Lasertryk, Stibo, JYSK og DBA.
Den bedste B2B-virksomhed blev trykkerivirksomheden LaserTryk i Aarhus Nord. Lasertryk vandt med deres skarpe profil og strategi, der har gjort det traditionelle trykkeri online. Det er sket med fokus på e-købmandsskab, der har givet fordele for kunderne og en løbende optimering af forretningen, som har givet utrolig flotte resultater. Der er ekspanderet til flere lande med flotte vækstrater, samtidig med at der er genereret overskud, så Lasertryk kan fortsætte med at være innovative og introducere nye spændende produkter.


I bedste e-handelscase blev Stibo Systems kåret som vinder med deres IC Group Case. Stibo A/S er grundlagt i 1794 og helt sikkert den ældste deltager ved e-handelsprisen, men bliver ved med at imponere med en referenceliste med de allerstørste internationale brands.


I kategorierne bedste mobile e-handelsløsning og bedste cross border-virksomhed fik Aarhus to 3. pladser hos henholdsvis DBA og JYSK.


Aarhus har som by god grund til at være stolte af e-handelshøsten, hvor flere andre vindende virksomheder desuden har arbejdspladser i byen. 


Du kan læse mere om vinderne og e-handelsprisen her

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 04.8.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code