Gå til sidens indhold
 
24.06.2015

Flere aarhusianere høstede årets e-handelspriser

E-handelsprisen kårer de bedste onlineforretninger i Danmark inden for en række kategorier. Her var Aarhus stærkt repræsenteret med en række virksomheder, der kunne gå hjem med flotte titler og præmier. Blandt sejrsherrerne var de aarhusianske virksomheder Lasertryk, Stibo, JYSK og DBA.
Den bedste B2B-virksomhed blev trykkerivirksomheden LaserTryk i Aarhus Nord. Lasertryk vandt med deres skarpe profil og strategi, der har gjort det traditionelle trykkeri online. Det er sket med fokus på e-købmandsskab, der har givet fordele for kunderne og en løbende optimering af forretningen, som har givet utrolig flotte resultater. Der er ekspanderet til flere lande med flotte vækstrater, samtidig med at der er genereret overskud, så Lasertryk kan fortsætte med at være innovative og introducere nye spændende produkter.


I bedste e-handelscase blev Stibo Systems kåret som vinder med deres IC Group Case. Stibo A/S er grundlagt i 1794 og helt sikkert den ældste deltager ved e-handelsprisen, men bliver ved med at imponere med en referenceliste med de allerstørste internationale brands.


I kategorierne bedste mobile e-handelsløsning og bedste cross border-virksomhed fik Aarhus to 3. pladser hos henholdsvis DBA og JYSK.


Aarhus har som by god grund til at være stolte af e-handelshøsten, hvor flere andre vindende virksomheder desuden har arbejdspladser i byen. 


Du kan læse mere om vinderne og e-handelsprisen her

Link til denne side

Nyheder

 • 24.06.2016

  Kommunen inviterer indenfor til trafik-dialog

  Erhvervslivet får nu mulighed for at komme med synspunkter og forslag i en dialog med Teknik og Miljø, allerede inden blækket på nye trafikplaner er tørt.
 • 24.06.2016

  Uddannelse af flere ingeniører og stærkt fokus på business-området

  Aarhus Universitets budgetplan frem til og med 2019 har en prioritering af fire strategiske satsningsområder. To af de strategiske satsningsområder er at uddanne flere ingeniører og have et stærkt fokus på business-området.
 • 24.06.2016

  STARK bygger nyt stort logistik-center i Aarhus

  STARK, Danmarks største leverandør til byggeriet, har netop købt en grund på 80.000 m2 af Aarhus Kommune for at opføre et nyt, moderne logistikcenter. Centret skal betjene store dele af virksomhedens østjyske kunder og kommer til at ligge i det vestlige Aarhus i Årslev ved E45 Motorvejen.
 • 24.06.2016

  Aarhus Ø i rivende udvikling

  Konturen af byens nyeste bydel, Aarhus Ø, er for alvor ved at tage form. I øjeblikket skyder byggerierne op af jorden, og det forventes, at indbyggerantallet i bydelen ved årets udgang vil være fordoblet, og at hele Pier 4 vil være færdigudbygget inden for tre til fem år.
 • 14.06.2016

  EU slår ørerne ud i Aarhus

  Nu har borgerne en unik mulighed for at møde en EU-kommissær og stille lige præcis de spørgsmål, de har lyst til, om EU’s politikker. Det sker mandag den 20. juni, når EU-kommissær Phil Hogan afholder dialogmøde i Aarhus.
 
 

Opdateret: 04.8.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code