Gå til sidens indhold
 
24.06.2015

Flere aarhusianere høstede årets e-handelspriser

E-handelsprisen kårer de bedste onlineforretninger i Danmark inden for en række kategorier. Her var Aarhus stærkt repræsenteret med en række virksomheder, der kunne gå hjem med flotte titler og præmier. Blandt sejrsherrerne var de aarhusianske virksomheder Lasertryk, Stibo, JYSK og DBA.
Den bedste B2B-virksomhed blev trykkerivirksomheden LaserTryk i Aarhus Nord. Lasertryk vandt med deres skarpe profil og strategi, der har gjort det traditionelle trykkeri online. Det er sket med fokus på e-købmandsskab, der har givet fordele for kunderne og en løbende optimering af forretningen, som har givet utrolig flotte resultater. Der er ekspanderet til flere lande med flotte vækstrater, samtidig med at der er genereret overskud, så Lasertryk kan fortsætte med at være innovative og introducere nye spændende produkter.


I bedste e-handelscase blev Stibo Systems kåret som vinder med deres IC Group Case. Stibo A/S er grundlagt i 1794 og helt sikkert den ældste deltager ved e-handelsprisen, men bliver ved med at imponere med en referenceliste med de allerstørste internationale brands.


I kategorierne bedste mobile e-handelsløsning og bedste cross border-virksomhed fik Aarhus to 3. pladser hos henholdsvis DBA og JYSK.


Aarhus har som by god grund til at være stolte af e-handelshøsten, hvor flere andre vindende virksomheder desuden har arbejdspladser i byen. 


Du kan læse mere om vinderne og e-handelsprisen her

Link til denne side

Nyheder

 • 22.09.2016

  Den nye formand for Aarhus Universitets bestyrelse er Connie Hedegaard

  Aarhus Universitet får ny bestyrelsesformand. Tidligere EU-klimakommissær Connie Hedegaard bliver ny formand for bestyrelsen for Aarhus Universitet. Hun afløser Michael Christiansen, som planmæssigt træder tilbage.
 • 22.09.2016

  Invitation til dialog om trafikken i Aarhus

  Erhvervslivet får nu mulighed for på et meget tidligt tidspunkt i processen at indgå i en dialog om trafikken/mobiliteten i Aarhus med Teknik og Miljø. Alle interesserede er velkomne til første morgenmøde, der vil blive afholdt 28. september.
 • 22.09.2016

  Aarhus Universitet rykker i top 100 på Times Higher

  Aarhus Universitet er for første gang rykket op i top 100 på den netop offentliggjorte Times Higher Education World University Rankings, siden den blev etableret i 2010.
 • 22.09.2016

  Stofa får nyt hovedkontor i Aarhus

  Tv- og bredbåndsleverandøren Stofa flytter nu hovedsædet fra Horsens til Aarhus. Det sker blandt andet for at komme tættere på de mange digitale talenter, som hvert år udklækkes fra uddannelsesmiljøet i Aarhus.
 • 22.08.2016

  Udvidelse af Vestre Ringgade

  Byrådet har vedtaget at bevillige midler til at udbygge Vestre Ringgade mellem Århus Å og Silkeborgvej fra fem til seks spor - tre i hver retning.
 
 

Opdateret: 04.8.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code